Elke week bestellen we na de deadline de ingrediënten bij onze leveranciers voor de recepten die jullie hebben gekozen. Zo bestellen we nooit te veel en streven we naar minder dan 0,2% voedselverspilling in onze keten.
Onze keten is kort, zonder omwegen en onnodige tussenstops. Ingrediënten zijn bij ons 4 tot 8 dagen onderweg, terwijl dat bij de traditionele supermarktketen 7 tot 21 dagen is. Zo blijft alles supervers.
Elke week bestellen we na de deadline de ingrediënten bij onze leveranciers voor de recepten die jullie hebben gekozen. Zo bestellen we nooit te veel en streven we naar minder dan 0,2% voedselverspilling in onze keten.
Onze keten is kort, zonder omwegen en onnodige tussenstops. Ingrediënten zijn bij ons 4 tot 8 dagen onderweg, terwijl dat bij de traditionele supermarktketen 7 tot 21 dagen is. Zo blijft alles supervers.
Door alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden te leveren, houd jij thuis bijna nooit wat over. Onderzoek van het Wuppertal Instituut in opdracht van HelloFresh (Global Food Waste Study, 2020) toont aan dat huishoudens die koken met een HelloFresh Box wereldwijd gemiddeld 21%* minder voedsel verspillen dan wanneer ze zelf boodschappen doen en koken.
Al onze inpaklocaties werken samen met een plaatselijke voedselbank, zodat ingrediënten die over zijn of boxen die niet bezorgd zijn - bijvoorbeeld omdat iemand niet thuis is - toch een goede bestemming krijgen.
Door alle ingrediënten in precies de juiste hoeveelheden te leveren, houd jij thuis bijna nooit wat over. Onderzoek van het Wuppertal Instituut in opdracht van HelloFresh (Global Food Waste Study, 2020) toont aan dat huishoudens die koken met een HelloFresh Box wereldwijd gemiddeld 21%* minder voedsel verspillen dan wanneer ze zelf boodschappen doen en koken.
Al onze inpaklocaties werken samen met een plaatselijke voedselbank, zodat ingrediënten die over zijn of boxen die niet bezorgd zijn - bijvoorbeeld omdat iemand niet thuis is - toch een goede bestemming krijgen.
Wees slim met restjes, dat is goed voor je portemonnee én voor de planeet. Hier zijn onze tips voor veelvoorkomende restjes:
Van kroketten tot pannenkoekjes - met een restje aardappelpuree kun je alle kanten op.
Bekijk de receptvideo hier
Rijst over? Maak er zoete chai-pudding van of voeg knoflook toe om gevulde tomaten te maken.
Bekijk de receptvideo hier
Met een aantal eenvoudige technieken tover je een restje kip om tot empanada's, lasagne of bouillon.
Bekijk de receptvideo hier
Maak met restjes ham een hele nieuwe maaltijd, zoals mac & cheese of minipizza's.
Bekijk de receptvideo hier
Van kroketten tot pannenkoekjes - met een restje aardappelpuree kun je alle kanten op.
Bekijk de receptvideo hier
Rijst over? Maak er zoete chai-pudding van of voeg knoflook toe om gevulde tomaten te maken.
Bekijk de receptvideo hier
Met een aantal eenvoudige technieken tover je een restje kip om tot empanada's, lasagne of bouillon.
Bekijk de receptvideo hier
Maak met restjes ham een hele nieuwe maaltijd, zoals mac & cheese of minipizza's.
Bekijk de receptvideo hier