American pancakes met kersenjam
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
American pancakes met kersenjam

American pancakes met kersenjam

Geniet van een typisch Amerikaans ontbijt. Stevig, zoet én lekker!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

200 gram

American pancake mix

(Bevat Gluten)

1 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 stuk(s)

Kersenjam (potje)

30 gram

Gele rozijnen

(Bevat Sulfiet)

Zelf toevoegen

120 ml

Melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

sideBannerName

Voedingswaarden

/ per gerecht
Energie (kJ)2255 kJ
Energie (kcal)539 kcal
Vetten12 g
waarvan verzadigd7 g
Koolhydraten89 g
waarvan suikers0 g
Vezels7 g
Eiwitten15 g
Zout0 g

Benodigdheden

Kom
Koekenpan

Instructies

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom.
1

Meng de pannenkoekenmix met de helft van de melk in een beslagkom. Roer tot een glad beslag en voeg al roerend de rest van de melk en het ei toe.

Bak de pannenkoeken.
2

Smelt de roomboter in de koekenpan op middelmatig vuur en bak per persoon 1 grote pannenkoek of 3 kleine pannenkoekjes.

Smeer de pannenkoeken in met de jam en bestrooi met de rozijnen.
3

Smeer de pannenkoeken met kersenjam en bestrooi met de rozijnen.