Avocadotoast met roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Avocadotoast met roerei

2 porties | met tomaat en tuinkers

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Gerst
Haver
Rogge
Sesamzaad
Soja
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

1 stuk(s)

Avocado

20 gram

Tuinkers

2 stuk(s)

Volkoren ciabatta

(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

2 tl

Olijfolie

1

[Plantaardige] melk

1 el

[Plantaardige] roomboter

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2365 kJ
Energie (kcal)565 kcal
Vetten35.4 g
waarvan verzadigd9.5 g
Koolhydraten31.6 g
waarvan suikers3.9 g
Vezels7.9 g
Eiwitten25.9 g
Zout1.2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in dunne plakken.
  • Snijd de tomaat in plakken.
2
  • Snijd de ciabatta in de lengte doormidden. Sprenkel de olijfolie over de ciabatta.
  • Bak 5 - 7 minuten in de oven op een bakplaat met bakpapier.
3
  • Klop de eieren en de melk met een vork in een kom. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het ei toe en laat al roerend in 5 - 6 minuten stollen.
4
  • Verdeel de ciabattatoast over de borden. 
  • Beleg met de avocado, de tomaat en het roerei. 
  • Garneer met de tuinkers. Breng eventueel op smaak met peper en zout.