De Vegan Kipstuckjes van De Vegetarische Slager zorgen voor een malse hap bij je Aziatische fusionsalade. Hiermee tover jij een smaakvol en eiwitrijk pakket op je bord – minstens zo (kip)lekker als kip!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Garlic
1 cm
Fresh ginger
¼ piece
Lime
1 sachet(s)
East Asian-style sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ sachet(s)
Gomashio
(Contains Sesame)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
75 g
Vegan chicken pieces
(Contains Soy May be present Egg, Gluten)
1.5 piece
Tomato
¼ piece
Red onion
5 g
Fresh coriander
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
10 g
Salted peanuts
¼ piece
Red chili pepper
½ piece
[Persian] cucumber
½ tablespoon
Sunflower oil
½ teaspoon
Sugar
Tip: Let jij op je zoutinname? Laat de sojasaus dan achterwege en spoel de noedels voor gebruik goed af in een vergiet. Voeg eventueel na het serveren een beetje sojasaus naar smaak toe.
Tip: Is niet iedereen liefhebber van koriander? Laat het dan achterwege of serveer apart, zodat je de koriander zelf naar smaak kunt toevoegen.
Tip: Eet jij graag eiwitrijk? Dat kan ook zonder vlees of vis! Daar is deze maaltijd een goed voorbeeld van: door de pinda's en vegan kipstukjes krijg je per portie bijna 30 gram eiwitten binnen. Dat staat gelijk aan bijna 150 gram vlees!
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig, of eten er kinderen mee? Gebruik dan naar smaak minder rode peper of houd apart.