Schort om, mouwen opgestroopt en koksmuts op. Met deze bakbox kan zelfs de kleinste chef aan de slag. Met recepten die niet alleen lekker en makkelijk zijn, maar vooral heel leuk om te maken! Laat je fantasie en creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met kneden, steekvormpjes of glazuur. Rocky road wordt gemaakt van chocolade en marshmallows, samen met andere wisselende ingrediënten. Vandaag maak jij het met stukjes stroopwafel, kruidnoten en hazelnoten!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
30 gram
Van Delft - Kruidnoten
(Bevat Melk (inclusief lactose), Gluten, Tarwe Kan bevatten Soja, Pinda's, Noten, Sesamzaad, Ei)
35 gram
Melkchocoladedruppels
(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Gluten, Noten, Pinda's, Sesamzaad)
10 gram
Stroopwafelkruimels
(Bevat Ei, Soja, Tarwe Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Gluten, Pinda's)
8 gram
Mini-marshmallows
4.8 gram
Hazelnoten
4 gram
[Plantaardige] roomboter
Bekleed een cakeblik met een lengte van ongeveer 25 cm met bakpapier. Weeg de kruidnoten en mini-marshmallows af. Hak de hazelnoten grof.
Voeg de chocoladedruppels en de roomboter toe aan een kleine steelpan. Verwarm de steelpan op laag vuur. Laat de chocolade en roomboter al roerend smelten en haal de pan van het vuur zodra alles gesmolten is.
Meng in een grote kom de kruidnoten, mini-marshmallows, hazelnoten en stroopwafelkruimels. Schenk de gesmolten chocolade eroverheen en meng goed door.
Schep het mengsel in het cakeblik en gebruik een lepel of spatel om het gelijkmatig te verdelen. Laat 60 minuten opstijven in de koelkast. Snijd in 12 gelijke stukken.