Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Voor deze pannenkoekjes heb je maar een klein beetje bloem nodig: de banaan zorgt namelijk ook voor binding! Zo heb je binnen een paar minuten heerlijke pannenkoeken op tafel.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
125 gram
Blauwe bessen
4 stuk(s)
Banaan
6 stuk(s)
Ei
(Bevat Eieren)
3 tl
Gemalen kaneel
40 gram
Kokosrasp
(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)
1 el
Zonnebloemolie
1 el
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Bloem
1 tl
Zout
Tip: Deze pannenkoekjes maak je het beste met rijpe bananen. Zijn de bananen nog niet helemaal rijp? Gebruik een staafmixer of blender om de bananen makkelijker te kunnen prakken.
Tip: Ben je geen liefhebber van blauwe bessen of kokosrasp? Laat deze dan achterwege en voeg in plaats van de kokosrasp nog 1 el bloem toe aan het beslag.