BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst

BBQ-hotdog met Brandt & Levie-worst

6 porties | met avocadodip, tortillachips en jalapeño's

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten. Ga voor deze hotdog met een twist! Deze Mexicaanse stijl hotdog met koriander, sriracha-mayo en jalapeño's zijn weer eens wat anders dan de standaard hotdog met ketchup en mosterd. Nachochips erbij en genieten maar!

Labels:
Recept
Allergenen :
Rogge
Soja
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

6 stuk(s)

Hotdogbroodje

(Bevat Rogge, Soja, Tarwe)

6 stuk(s)

Bio BBQ-varkensworst van Brandt & Levie

90 gram

Gesneden jalapeño's

10 gram

Verse koriander

(Kan bevatten Selderij)

100 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)

160 gram

Avocadodip

75 gram

Bieten-tortillachips

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6354 kJ
Energie (kcal)1519 kcal
Vetten88.3 g
waarvan verzadigd19.1 g
Koolhydraten124.6 g
waarvan suikers15.9 g
Vezels9.9 g
Eiwitten53.8 g
Zout5 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Snijd de koriander fijn.
  • Verkruimel de tortillachips met je hand in een kom.
2
  • Steek de barbecue aan (zie Tip).
  • Snijd de hotdogbroodjes open, maar niet helemaal door. Leg de broodjes op de snijkant op de barbecue en rooster het brood 3 - 5 minuten.
  • Leg de varkensworst op de barbecue en grill 4 - 6 minuten, of tot de worst gaar is.

Tip: Je kunt de broodjes en varkensworst ook in een koekenpan bakken. De bereidingswijze blijft verder hetzelfde.

3
  • Besmeer de broodjes met de avocadodip.
  • Leg de varkensworst op het broodje.
  • Top af met de verkruimelde tortillachips.
4
  • Garneer de hotdogs met de sriracha-mayo, jalapeños (let op: pittig! Gebruik naar smaak) en koriander.