This week, we present a classic of French cuisine: beef bourguignon! Prepared with bacon and vegetables simmered in red wine, served alongside creamy mashed potatoes.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
0.7 stuk(s)
Wortel
10 spriet(en)
Bleekselderij
(Bevat Selderij)
250 gram
Kastanjechampignons
1 snufje
Nootmuskaat
8 plak(ken)
Ontbijtspek
800 gram
Runderlappen
1
Tomatenpuree
185 ml
Rode wijn
(Bevat Zwaveldioxide en sulfiet)
1 stuk(s)
Laurierblad
1000 gram
Aardappelen
120 gram
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Verse tijm
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Mosterd, Soja, Gerst)
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
2 el
Bloem
5 el
[Plantaardige] roomboter
¾ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
2 el
Mosterd