Bentobox met tonijnsaladewraps
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Bentobox met tonijnsaladewraps

Bentobox met tonijnsaladewraps

2 porties | met snackgroenten, dip, verse sinaasappels en amandelen

*Exclusief lunchbox

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Je hebt niet veel nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de combinatie van hartige ingrediënten met zoete mango.

Labels:
Recept
Allergenen :
Vis
Tarwe
Sulfiet
Sesamzaad
Mosterd
Amandelnoten
Pinda's

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 blik(ken)

Tonijn in water

(Bevat Vis)

1 stuk(s)

Mango

½ bosje(s)

Bosui

10 gram

Verse koriander en munt

(Kan bevatten Selderij)

2 stuk(s)

Little gem

1 stuk(s)

Avocado

4 stuk(s)

Witte tortilla

(Bevat Tarwe Kan bevatten Mosterd, Soja)

160 gram

Hummus

(Bevat Sulfiet, Sesamzaad, Mosterd)

125 gram

Rode cherrytomaten

40 gram

Gezouten amandelen

(Bevat Amandelnoten, Pinda's Kan bevatten Noten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Handsinaasappel

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

Zelf toevoegen

2 el

[Plantaardige] mayonaise

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4474 kJ
Energie (kcal)1069 kcal
Vetten58.1 g
waarvan verzadigd7.2 g
Koolhydraten85.9 g
waarvan suikers34.4 g
Vezels18.9 g
Eiwitten33.7 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Grote kom
Vershoudfolie

Instructies

1
  • Snijd de bosui in dunne ringen. Snijd de koriander en munt grof.
  • Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • Giet de tonijn af en voeg toe aan een grote kom. 
  • Voeg de mayonaise, de bosui, koriander en munt toe en meng goed door. Breng op smaak met peper en zout.
2
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakjes.
  • Verwijder de harde kern van de little gem en trek de bladeren los van elkaar.
  • Leg 2 - 3 little gemblaadjes in het midden van elke tortilla. Verdeel de tonijnsalade, mango en avocado over de tortilla's.
  • Rol de tortilla's op en voeg 2 wraps toe aan de lunchtrommel (zie Tip). 

Tip: Wikkel de andere 2 tortilla's in plasticfolie en bewaar in de koelkast voor de volgende dag! 

3
  • Snijd de komkommer doormidden en vervolgens in reepjes. 
  • Verwijder de schil van de sinaasappel. Pel de sinaasappel en bewaar de partjes apart. 
4
  • Voeg de sinaasappelpartjes en amandelen toe aan de lunchtrommel met de tortilla's. 
  • Voeg de helft van de cherrytomaten en komkommer toe aan de lunchtrommel. Eet als snack met de hummus (zie Tip). 

Tip: Je kunt ook meteen 2 lunchtrommels maken, zo ben je meteen klaar voor de volgende dag!