BLT baguette met kalkoenfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
BLT baguette met kalkoenfilet

BLT baguette met kalkoenfilet

2 porties | met ontbijtspek, slamix en vleestomaat

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze sandwich is een ware Amerikaanse klassieker en bereid je met maar slechts 6 ingrediënten! Weet jij wat BLT betekent? Bacon, Lettuce en Tomato!

Allergenen :
Tarwe
Gerst
Rogge
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)

6 plak(ken)

Ontbijtspek

40 gram

Rucola en veldsla

75 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

4 stuk(s)

Kalkoenfilet

1 stuk(s)

Tomaat

Zelf toevoegen

1 el

Olijfolie

naar smaak

Peper en zout

2 tl

Wittewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)756 kcal
Energie (kJ)3162 kJ
Vetten48 g
waarvan verzadigd8 g
Koolhydraten53 g
waarvan suikers3 g
Vezels5 g
Eiwitten24 g
Zout4 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. Haal de plakjes ontbijtspek los van elkaar. Verhit een koekenpan, zonder olie, op middelhoog vuur en bak het ontbijtspek in 3 - 4 minuten knapperig. Bak de demi-baguette 6 minuten in de oven.
2
  • Snijd de tomaat in dunne plakken.

 

3
  • Meng in een saladekom per persoon 1/2 el olijfolie en 2 tl wittewijnazijn. Voeg de slamix toe en meng met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
4
  • Snijd het broodje open en besmeer met de mayonaise. Beleg vervolgens met de salade, het ontbijtspek, de kalkoenfilet en de plakjes tomaat.