Maak deze week een klassiek Frans stoofgerecht met runderlappen, groenten, rode wijn en spekjes. Combineer het met romige aardappelpuree!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Sjalot
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Wortel
10 spriet(en)
Bleekselderij
(Bevat Selderij)
375 gram
Kastanjechampignons
5 snufje
Nootmuskaat
8 plak(ken)
Ontbijtspek
800 gram
Runderlappen
1
Tomatenpuree
185 ml
Rode wijn
(Bevat Sulfiet)
1 stuk(s)
Laurierblad
1000 gram
Aardappelen
120 ml
Kookroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
20 gram
Verse tijm
(Kan bevatten Selderij)
15 ml
Worcestershiresaus
(Bevat Gluten, Gerst, Mosterd, Soja)
10 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
2 el
Bloem
5 el
[Plantaardige] roomboter
¾ stuk(s)
Zoutarm runderbouillonblokje
2 el
Mosterd
naar smaak
Peper en zout