Brandt & Levie worstenbroodjes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brandt & Levie worstenbroodjes

Brandt & Levie worstenbroodjes

+/- 15 stuks | met smokey tomatenketchup

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

De koriander, foelie en kardemom in de rookworst van Brandt & Levie brengen deze worstenbroodjes in één klap op smaak! Voor nog meer kruidige smaken en een beetje pittigheid serveer je ze met smokey tomatenketchup.

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd35 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 stuk(s)

Brandt & Levie - Rookworst

(Bevat Mosterd)

1 roll(s)

Bladerdeeg

(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))

120 gram

Smokey tomatenketchup

Zelf toevoegen

naar smaak

Olijfolie

5 el

Mosterd

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3895 kJ
Energie (kcal)931 kcal
Vetten61.9 g
waarvan verzadigd32 g
Koolhydraten55.9 g
waarvan suikers12 g
Vezels3.1 g
Eiwitten31.9 g
Zout4.9 g

Benodigdheden

Vork
Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden.
  • Snijd de rookworst in stukken van 3 cm en halveer de stukken over de lengte.
2
  • Halveer het bladerdeeg over de lengte en snijd in stroken van 3 1/2 cm breed. 
  • Besmeer de stroken met mosterd en leg op elke strook een stuk worst.
3
  • Vouw het deeg dicht en druk het uiteinde dicht met een vork. Herhaal dit met alle stukken worst en bladerdeeg. Leg de worstenbroodjes op een bakplaat met bakpapier.
  • Maak 2 sneetjes in de bovenkant van de broodjes en smeer in met een klein beetje olijfolie.
  • Bak de worstenbroodjes 20 - 25 minuten in de oven, of tot ze goudbruin zijn.
4
  • Serveer de worstenbroodjes met de smokey tomatenketchup.