Burger met pittige groene peper en piccalilly
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Burger met pittige groene peper en piccalilly

Burger met pittige groene peper en piccalilly

met aardappelpartjes en salade

.

Allergenen :
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Eieren
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

200 gram

Aardappelpartjes

1 tl

Gedroogde tijm

1 stuk(s)

Tomaat

⅓ stuk(s)

Komkommer

½ stuk(s)

Groene peper

50 gram

Radicchio en romaine

1 stuk(s)

Half-om-half hamburger

(Bevat Gluten, Eieren Kan bevatten Soja, Melk (inclusief lactose), Selderij, Mosterd)

25 gram

Piccalilly

(Bevat Gluten, Soja, Mosterd)

1 tl

Honing

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

2 tl

Mosterd

2 tl

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3745 kJ
Energie (kcal)895 kcal
Vetten47 g
waarvan verzadigd15.3 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers11 g
Vezels10 g
Eiwitten38 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Bakplaat
Bakpapier
Saladekom
Koekenpan

Instructies

.
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verdeel de partjes over een ovenrooster met bakpapier en meng met de gedroogde tijm en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en bak de aardappelpartjes 25 – 35 minuten in de oven, of tot ze gaar en krokant zijn. Schep halverwege om. Leg de ciabatta de laatste 5 – 7 minuten naast de aardappelpartjes in de oven.

.
2

Snijd ondertussen de tomaat en de komkommer in dunne plakken. Snijd de groene peper in dunne ringen.

.
3

Maak in een saladekom een dressing van de honing, de mosterd en de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

.
4

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak de burger, samen met de groene peper, 3 – 4 minuten per kant op middelhoog vuur. Verlaag het vuur en houd de burger warm in de pan. Meng de saladedressing met de gemengde sla, de tomaat en de komkommer.

.
5

Snijd de ciabatta doormidden en smeer de onderkant in met een beetje piccalilly. Beleg met een klein beetje salade en leg de burger erop. Bestrooi met de gebakken pepers en schenk het bakvet over de burger.

.
6

Verdeel de aardappelpartjes en overige salade over de borden. Serveer met het broodje hamburger en de rest van de piccalilly.