Burger met pittige groene peper en piccalilly
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Burger met pittige groene peper en piccalilly

Burger met pittige groene peper en piccalilly

met aardappelpartjes en salade

Deze burger geef je een twist met piccalilly - een populair Brits product geïnspireerd op de Aziatische keuken.

Labels:
Familie
Philips Airfryer
Allergenen :
Gluten
Soja
Melk (inclusief lactose)
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd45 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Gluten, Soja, Melk (inclusief lactose))

200 gram

Aardappelpartjes

1 tl

Gedroogde tijm

1 stuk(s)

Tomaat

⅓ stuk(s)

Komkommer

½ stuk(s)

Groene peper

50 gram

Radicchio en romaine

1 stuk(s)

Half-om-half hamburger met tuinkruidenmarinade

25 gram

Piccalilly

(Bevat Gluten, Soja, Mosterd)

1 tl

Honing

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

2 tl

Mosterd

2 tl

Extra vierge olijfolie

½ el

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3757 kJ
Energie (kcal)898 kcal
Vetten47 g
waarvan verzadigd15 g
Koolhydraten75 g
waarvan suikers11 g
Vezels10 g
Eiwitten38 g
Zout2 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Saladekom
Koekenpan

Instructies

Aardappelen bereiden
1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Verdeel de partjes over een ovenrooster met bakpapier en meng met de gedroogde tijm en de olijfolie. Breng op smaak met peper en zout en bak de aardappelpartjes 25 – 35 minuten in de oven, of tot ze gaar en krokant zijn. Schep halverwege om. Leg de ciabatta de laatste 5 – 7 minuten naast de aardappelpartjes in de oven.

Snijden
2

Snijd ondertussen de tomaat en de komkommer in dunne plakken. Snijd de groene peper in dunne ringen.

Dressing maken
3

Maak in een saladekom een dressing van de honing, de mosterd en de extra vierge olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Burger bakken
4

Verhit de roomboter in een koekenpan en bak de burger, samen met de groene peper, 3 – 4 minuten per kant op middelhoog vuur. Verlaag het vuur en houd de burger warm in de pan. Meng de saladedressing met de gemengde sla, de tomaat en de komkommer.

Broodje beleggen
5

Snijd de ciabatta doormidden en smeer de onderkant in met een beetje piccalilly. Beleg met een klein beetje salade en leg de burger erop. Bestrooi met de gebakken pepers en schenk het bakvet over de burger.

Serveren
6

Verdeel de aardappelpartjes en overige salade over de borden. Serveer met de burger en de rest van de piccalilly.