Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.
Deze camembert uit de oven combineer je samen met rozemarijn, pikante uienchutney en walnoten. Serveer samen met het stokbrood en geniet van heerlijke combinatie bij de borrel - of als voorgerecht!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
1 stuk(s)
Knoflookteen
1 takje(s)
Verse rozemarijn
20 gram
Walnootstukjes
(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
40 gram
Pikante uienchutney
2 stuk(s)
Witte demi-baguette
(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge Kan bevatten Lupine, Gluten, Noten, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose), Soja)
240 gram
Franse camembert
(Bevat Melk (inclusief lactose))
½ el
Extra vierge olijfolie
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
naar smaak
Peper en zout
Tip: Als je te ver doorsnijdt dan vloeit de camembert over de rand.