Waan je even op een tropisch eiland met deze Caraïbische currystoofpot. Je bereidt de stoof met vegetarische kipstukjes. Dat maakt dit recept lekker én verantwoord!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
75 g
Quick-cook brown rice
½ piece
Onion
½ piece
Garlic
50 g
Romano beans
80 g
Veggie chicken pieces
20 milliliters
Ketjap manis
(Contains Soy, Wheat)
⅓ sachet(s)
Curry powder
(Contains Celery, Mustard)
½ tube
Peanut butter
(Contains Peanuts May be present Tree nuts)
40 g
Mango chutney
(Contains Mustard)
½ piece
[Persian] cucumber
½ tablespoon
White wine vinegar
½ teaspoon
Sugar
½ tablespoon
Sunflower oil
150 milliliters
Low sodium vegetable stock
to taste
Salt and pepper
Tip 1: Extra snel water koken? Gebruik een waterkoker.
Tip 2: Let jij op je zoutinname? Bereid dan 75 ml bouillon per persoon en vul dat aan met 75 ml kokend water per persoon.
Weetje: Snijbonen zijn rijk aan kalium, wat bijdraagt aan het behoud van een gezonde bloeddruk. Daarnaast zijn sperziebonen rijk aan ijzer en foliumzuur, wat zorgt voor een energiek gevoel.