topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cheeseburger op brioche

Cheeseburger op brioche

2 porties | met whiskeysaus, tomaat en sla

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Briochebrood heeft een rijke smaak en een stevige textuur. Dat maakt het perfect om te combineren met een burger met whiskeysaus!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Mosterd
Eieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

50 gram

Radicchio en ijsbergsla

60 gram

Whiskeysaus

(Bevat Mosterd, Eieren)

75 gram

Gesneden rode ui

1 stuk(s)

Tomaat

50 gram

Geraspte cheddar

(Bevat Melk (inclusief lactose))

2 stuk(s)

Meatier-burger

(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

½ el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3038 kJ
Energie (kcal)726 kcal
Vetten45.8 g
waarvan verzadigd16.5 g
Koolhydraten43.4 g
waarvan suikers7.7 g
Vezels4.4 g
Eiwitten32.3 g
Zout3.1 g

Benodigdheden

Koekenpan met deksel
Kleine kom

Instructies

1
  • Verhit de zonnebloemolie in een koekenpanpan met deksel op middelhoog vuur. Bak de burger 2 - 3 minuten per kant. 
  • Verdeel in de laatste 2 minuten de cheddar over de burger en dek de pan af zodat de kaas smelt. 
2
  • Snijd de hamburgerbol open.
  • Leg het brood op de snijkant in dezelfde koekenpan en toast 1 minuut.
3
  • Snijd de tomaat in dunne plakken.
  • Meng in een kleine kom de gesneden rode ui met de whiskeysaus.
4
  • Besmeer de binnenkant van de hamburgerbollen met de whiskeysaus.
  • Leg de hamburger op de onderste helft van de hamburgerbol en beleg met de tomaat en sla.
  • Maak af met de bovenste helft van de hamburgerbol.