Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Deze dessertpannenkoek is geïnspireerd op de Franse crêpe suzette, met een zelfgemaakt sinaasappel-botersiroop. Dit nagerecht is zeker de moeite waard om een plekje voor vrij te houden!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
130 gram
Tarwebloem
(Bevat Tarwe Kan bevatten Gluten)
250 ml
Biologische halfvolle melk
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Ei
½ stuk(s)
Biologische handsinaasappel
50 gram
Poedersuiker
(Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Gluten, Noten)
100 gram
Mascarpone
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 tl
Wittewijnazijn
1 el
Suiker
½ tl
Zout
3 el
Zonnebloemolie
50 gram
[Plantaardige] roomboter