Croissants met roerei
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Croissants met roerei

Croissants met roerei

2 portions | 4 croissants met avocado en ontbijtspek

.

Labels:
Recept
Allergenen :
Eieren
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

5 gram

Verse bieslook

1 stuk(s)

Avocado

4 plak(ken)

Ontbijtspek

4 stuk(s)

Afbak croissantjes

(Bevat Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Soja, Eieren, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

1

[Plantaardige] melk

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3589 kJ
Energie (kcal)858 kcal
Vetten56.9 g
waarvan verzadigd24.5 g
Koolhydraten54.5 g
waarvan suikers9.9 g
Vezels4.8 g
Eiwitten29.8 g
Zout2.3 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier
Kom
Koekenpan

Instructies

1
  • Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  • Halveer de avocado en verwijder de pit en schil. Snijd het vruchtvlees in plakken.
  • Snijd de bieslook fijn.
2
  • Verdeel het spek over één kant van de bakplaat met bakpapier en bak 8 - 10 minuten in de oven.
  • Voeg tijdens de laatste 4 - 6 minuten de croissants toe aan de andere kant van de bakplaat met bakpapier en bak mee met het spek.
3
  • Klop ondertussen de eieren en de melk met een vork in een kom. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Verhit de roomboter in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het eimengsel toe en laat in 5 - 6 minuten al roerend stollen.
4
  • Snijd de croissants open. 
  • Beleg de croissants met de avocadoplakken, het spek en het roerei. 
  • Garneer met de bieslook en breng op smaak met peper.