Udonnoedels zijn Japan's dikste noedels. Ze worden op veel verschillende manieren gegeten: in heldere bouillon, kruidige curry of in de zomer koud met een dipsausje.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Red chili pepper
1 piece
Garlic
½ piece
Red onion
½ sachet(s)
Yellow curry spices
200 g
Vegetable mix with mushrooms
125 milliliters
Coconut milk
2.5 g
Fresh coriander
20 g
Salted peanuts
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
10 g
Crispy fried onions
(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
¼ tablespoon
Sunflower oil
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan per persoon: 1/4 bouillonblokje in 200 ml water.
Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan de helft toe of houd apart.
Weetje: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.