Wij hebben de peterselie, rode ui en kastanjechampignons alvast voor je gesneden. Hierdoor zet je deze curry-noedelsoep al binnen 20 minuten op tafel!
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ piece
Red chili pepper
1 piece
Garlic
½ piece
Red onion
½ sachet(s)
Yellow curry spices
200 g
Vegetable mix with mushrooms
125 milliliters
Coconut milk
2.5 g
Fresh coriander
20 g
Salted peanuts
100 g
Fresh udon noodles
(Contains Gluten, Wheat)
7.5 g
Crispy fried onions
(Contains Wheat May be present Sesame, Gluten, Peanuts, Tree nuts)
10 milliliters
Soy sauce
(Contains Soy, Wheat)
½ piece
Low sodium vegetable stock cube
to taste
Salt and pepper
¼ tablespoon
Sunflower oil
Tip: Let jij op je zoutinname? Gebruik dan per persoon: 1/4 bouillonblokje in 200 ml water.
Tip: Let op: de rode peper is pittig! Houd je niet van pittig of eten er kinderen mee? Voeg dan de helft toe of houd apart.
Tip: Wist je dat pinda's rijk zijn aan onder andere vitamine E en magnesium? Vitamine E is goed voor een sterke weerstand en magnesium voor de vorming en goede werking van botten en spieren. Een handje pinda's levert al 20% van de ADH van beide.