Flammkuchen met serranoham
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met serranoham

Flammkuchen met serranoham

2 porties | met gedroogde vijgen en crema di balsamico

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Deze versie met serranoham en gedroogde vijgen is onweerstaanbaar.

Allergenen :
Gluten
Ei
Melk (inclusief lactose)
Lupine
Mosterd
Sesamzaad
Soja
Zwaveldioxide en sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Gluten)

80 gram

Serranoham

(Bevat Ei, Melk (inclusief lactose), Lupine, Mosterd, Sesamzaad, Soja)

1 stuk(s)

Sjalot

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Gedroogde vijgenstukjes

16 gram

Crema di balsamico

(Bevat Zwaveldioxide en sulfiet)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1521 kJ
Energie (kcal)363 kcal
Vetten7 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers17 g
Vezels3 g
Eiwitten10 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.