Flammkuchen met serranoham
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met serranoham

Flammkuchen met serranoham

2 porties | met gedroogde vijgen en crema di balsamico

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Deze versie met serranoham en gedroogde vijgen is onweerstaanbaar.

Allergenen :
Gluten
Eieren
Melk (inclusief lactose)
Lupine
Mosterd
Sesamzaad
Soja
Sulfiet

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Gluten)

80 gram

Serranoham

(Bevat Eieren, Melk (inclusief lactose), Lupine, Mosterd, Sesamzaad, Soja)

1 stuk(s)

Sjalot

100 gram

Biologische zure room

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Gedroogde vijgenstukjes

16 gram

Crema di balsamico

(Bevat Sulfiet)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1521 kJ
Energie (kcal)363 kcal
Vetten7 g
waarvan verzadigd3 g
Koolhydraten61 g
waarvan suikers17 g
Vezels3 g
Eiwitten10 g
Zout1 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.