Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Met flammkuchen valt eindeloos te combineren! Deze versie met serranoham en gedroogde vijgen is onweerstaanbaar.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Flammkuchen
(Bevat Tarwe)
160 gram
Serranoham
1 stuk(s)
Sjalot
100 gram
Biologische zure room
40 gram
Gedroogde vijgenstukjes
15 ml
Balsamicocrème
(Bevat Sulfiet)
Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier. Voeg de vijgen toe aan een kleine kom met een bodempje water en laat wellen tot gebruik. Snijd de sjalot in halve ringen.
Besmeer de flammkuchen met de zure room. Verdeel de sjalot erover.
Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Voeg de laatste 2 minuten de gedroogde vijgenstukjes toe.
Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de serranoham. Verdeel de crema di balsamico erover.