Flammkuchen met spek, rode ui en zure room
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

2 porties | met rucolatopping

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers? Met een plat stukje deeg testten ze of de houtoven heet genoeg was om brood te bakken!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Gluten)

100 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

75 gram

Spekblokjes

75 gram

Gesneden rode ui

40 gram

Rucola

(Kan bevatten Selderij)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2051 kJ
Energie (kcal)490 kcal
Vetten27 g
waarvan verzadigd14 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers3 g
Vezels1 g
Eiwitten14 g
Zout2 g

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.