Flammkuchen met spek, rode ui en zure room
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

Flammkuchen met spek, rode ui en zure room

met rucolatopping

Wist jij dat de flammkuchen is ontstaan uit een trucje van broodbakkers? Met een plat stukje deeg testten ze of de houtoven heet genoeg was om brood te bakken!

Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Flammkuchen

(Bevat Tarwe)

100 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

75 gram

Gesneden rode ui

40 gram

Rucola

75 gram

Spekreepjes

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2056 kJ
Energie (kcal)491 kcal
Vetten26.8 g
waarvan verzadigd13.5 g
Koolhydraten46.4 g
waarvan suikers2.6 g
Vezels1.2 g
Eiwitten14.5 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg de flammkuchen op een bakplaat met bakpapier.

2

Besmeer de flammkuchen met de crème fraîche. Verdeel de spekjes en gesneden rode ui erover.

3

Bak de flammkuchen in 8 - 10 minuten goudbruin in de oven. Breng op smaak met peper en zout.

4

Snijd de flammkuchen in stukken en garneer met de rucola.