Frisse yoghurtbites
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Frisse yoghurtbites

Frisse yoghurtbites

om te delen | met frambozen en witte chocola

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Walnoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd1 uur
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

500 gram

Yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

125 gram

Frambozen

100 gram

Witte-chocoladedruppels

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)

120 gram

Cranberry-walnootmix

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4013 kJ
Energie (kcal)959 kcal
Vetten64.1 g
waarvan verzadigd28.2 g
Koolhydraten68.7 g
waarvan suikers61.3 g
Vezels4.7 g
Eiwitten20 g
Zout1.6 g

Benodigdheden

Bakplaat met bakpapier

Instructies

1
  • Snijd de witte-chocoladedruppels grof.
  • Voeg de yoghurt en 2/3 van de frambozen toe aan een blender of hoge kom met staafmixer. Mix tot een dikke substantie. 
  • Voeg honing naar smaak toe. 
2
  • Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier. Spreid uit tot een egale laag (zie Tip). 
  • Verdeel de cranberry-walnootmix, witte chocolade en de overige frambozen erover.

Tip: Je kunt ook een grote ovenschaal die geschikt is voor de vriezer gebruiken.

3
  • Zet de bakplaat in de vriezer.
  • Laat minimaal 1 uur of een nacht in de vriezer staan.
4
  • Haal de yoghurtbites 5 minuten voor serveren uit de vriezer.
  • Snijd de yogurtbites in kleine stukken.