Vissaus is een zoute smaakmaker die veel voorkomt in de Zuidoost-Aziatische keuken. Je eten zal er echter niet merkbaar visachtig door smaken. In plaats daarvan zorgt het voor een subtiele hartige, umami smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
4 stuk(s)
Mini-tortilla's
(Bevat Tarwe Kan bevatten Soja, Mosterd)
100 gram
Varkensboerengehakt
(Kan bevatten Soja, Tarwe, Eieren, Mosterd, Selderij)
5 ml
Vissaus
(Bevat Vis)
¼ stuk(s)
Limoen
50 gram
Paprikareepjes
½ stuk(s)
Wortel
15 ml
Honing-gemberdressing
(Bevat Mosterd)
½ head
Botersla
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Knoflookteen
5 ml
Sesamolie
(Bevat Sesamzaad)
½ el
Zonnebloemolie
1 el
[Plantaardige] mayonaise
½ el
Suiker
naar smaak
Peper en zout
Weetje: Wist je dat ui een bron van vitamine C is? Deze vitamine helpt het lichaam om, onder andere, ijzer beter uit voeding op te nemen.
Gezondheidstip: Let jij op je zoutinname? Laat dan de vissaus achterwege.
Tip: Je kunt de tortilla's eventueel ook opwarmen in de magnetron of een koekenpan.