Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 of 4 personen.
Met deze gazpacho kun je alle kanten op. Serveer hem als voorgerecht, als hapje bij een tapasmaaltijd of als bijgerecht van een barbecue. Waar je uiteindelijk ook voor gaat, het zomergevoel is gegarandeerd.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
3 stuk(s)
Vleestomaat
400 gram
Mini-romatomaten
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
¼ stuk(s)
Ui
½ stuk(s)
Knoflookteen
1 stuk(s)
Citroen
2 stuk(s)
Maanzaadbroodje
(Bevat Tarwe, Gerst, Rogge, Sesamzaad, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Eieren, Mosterd, Soja, Lupine, Gluten, Noten)
1 stuk(s)
Rode puntpaprika
1 stuk(s)
Appel
4 el
Extra vierge olijfolie
1 el
Zwarte balsamicoazijn
1 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
Tip: Heb je meer croutons dan nodig voor de gazpacho? Bewaar ze op een droge plek en strooi ze later over een salade of soep.