Halfvolle yoghurt met peer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halfvolle yoghurt met peer

Halfvolle yoghurt met peer

Met perzik en cranberry-notenmix

Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Peer

1 stuk(s)

Perzik

500 ml

Biologische halfvolle yoghurt

(Bevat Melk (inclusief lactose))

60 gram

Cranberry-notenmix

(Bevat Noten)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)1485 kJ
Energie (kcal)355 kcal
Vetten15 g
waarvan verzadigd3.6 g
Koolhydraten41 g
waarvan suikers35 g
Vezels5 g
Eiwitten13 g
Zout0.1 g

Instructies

1

Schil de peer, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes. Snijd de perzik doormidden, verwijder de pit en snijd in in halve parten.

2

Verdeel de yoghurt over ontbijtkommen. Verdeel hierover het fruit en en de cranberry-notenmix.