Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Havermout met chocoladekrullen, dadels en walnoten

Goedemorgen!

Allergenen :
Gluten
Melk (inclusief lactose)
Soja
Noten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

100 stuk(s)

Havermout

(Bevat Gluten)

400 ml

Halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

25 gram

Dadelstukjes

30 gram

Chocoladevlokken

(Bevat Soja, Melk (inclusief lactose))

40 gram

Walnoten

(Bevat Noten Kan bevatten Noten, Pinda's, Sesamzaad)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2356 kJ
Energie (kcal)563 kcal
Vetten26 g
waarvan verzadigd7.4 g
Koolhydraten60 g
waarvan suikers27.9 g
Vezels6 g
Eiwitten20 g
Zout0.3 g

Instructies

1

Meng de havermout, halfvolle melk, het grootste deel van de dadelstukjes en 50 ml water per persoon in een steelpan met deksel.

2

Verwarm de havermout gedurende 5 minuten, afgedekt, op middellaag vuur. Zet het vuur laag zodra de havermout begint te koken. Roer regelmatig goed over de bodem om aanbranden te voorkomen. Zet daarna het vuur uit en laat 1 minuut afgedekt rusten.

3

Roer de helft van de chocovlokken door de havermout en verdeel over door de havermout en verdeel over

4

Garneer de havermout met de walnoten en overige chocovlokken.