Indonesische balletjes met sajoer lodeh
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indonesische balletjes met sajoer lodeh

Indonesische balletjes met sajoer lodeh

voor in de oven | 1 portie | 450 g

Onze chefs hebben maaltijden gemaakt die perfect zijn voor drukke dagen: het enige wat jij hoeft te doen is ze opwarmen! Geniet van dezelfde HelloFresh-kwaliteit, boordevol smaak en met de beste verse ingrediënten.

Kies deze week bijvoorbeeld de Indonesische balletjes met sajoer lodeh. Sajoer Lodeh is de naam voor de zachtgegaarde groenten in kokossaus.

INGREDIËNTEN: 44% Sajoer Lodeh (water, kokosroom (kokosnoot, stabilisator (carrageen, guarpitmeel, xanthaangom)), 6% bloemkool, 4% sperzieboon, 4% spitskool, 3% ui, 3% maiskolf (maïs, water, zout, voedingszuur (citroenzuur)), 2% wortel, 2% rode paprika, zonnebloemolie, knoflookpuree (knoflook, water, zout, voedingszuur (citroenzuur), citrusvezel), sambal oelek (rode peper, zout, zuurteregelaar (melkzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), kemirinoten, biologische groentebouillon (steenzout, maïszetmeel, ui, wortel, zonnebloemolie, specerijen, kruiden), koriander, zout, trassi (GARNAAL, zout), kurkuma, gemalen laos), 27% gehaktballen met marinade (gehaktballen (varkensvlees, rundvlees, TARWE, EI, zout, SOJA, MOSTERDzaad, peper, nootmuskaat, GERSTemoutazijn, alcoholazijn, melasse, ansjoVIS, tamarinde, voedingszuur (citroenzuur), aminozuur (lysine) (EI)), Indische marinade (ketjap manis (melasse, water, zout, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), kleurstof (karamel), zuurteregelaar (citroenzuur)), water, 1% ui, SOJAsaus (water, SOJAbonen, TARWE, zout), zonnebloemolie, gula djawa, knoflookpuree (knoflook, water, zout, voedingszuur (citroenzuur), citrusvezel), kurkuma, sambal oelek (rode peper, zout, zuurteregelaar (melkzuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), laos, gemberpuree (gember, water, zout, zonnebloemolie, voedingszuur (citroenzuur), stabilisator (guarpitmeel, xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat)), maizena (maïs))), rijst (water, rijst, zout), gebakken ui (ui, palmolie, TARWE, zout), seroendeng (PINDA, kokos, gele basterdsuiker (suiker, invertsuikerstroop, paprikapoeder, kruiden, specerijen, zout, knoflookpoeder, kleurstof (karamel))).

ALLERGENEN: Schaaldieren, vis, soja, mosterd, gerst, tarwe, pinda's, eieren.

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 4 ⁰C). Na openen beperkt houdbaar. Dit is een vers product. Geschikt om thuis in te vriezen. Oven (hete lucht) de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven. Magnetron gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergenen :
Schaaldieren
Mosterd
Soja
Eieren
Pinda's
Vis
Gerst
Tarwe

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 1 personen

450

Indonesische balletjes met sajoer lodeh

(Bevat Schaaldieren, Mosterd, Soja, Eieren, Pinda's, Vis, Gerst, Tarwe)

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)625 kJ
Energie (kcal)120 kcal
Vetten9 g
waarvan verzadigd4.2 g
Koolhydraten12 g
waarvan suikers2.1 g
Vezels2.1 g
Eiwitten4.8 g
Zout0.8 g

Instructies

1

Voor het beste resultaat raden wij de ovenbereiding aan.

Oven (hete lucht) [200°C]: Verwijder de folie, dek het bakje af met aluminiumfolie en verwarm 20 minuten in een voorverwarmde oven.

Magnetron [900 watt]: Prik gaatjes in de folie, plaats één bakje in het midden van de magnetron (let op: bakje mag de wanden van de magnetron niet raken) en verwarm 6 minuten.