Door een goede currypasta te gebruiken heb je in een mum van tijd een heerlijke Indonesische currysoep op tafel staan. Je voegt als laatst verse koriander en pinda's toe, die samen zorgen voor een lekkere bite.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
½ unit
Rode peper
½ unit
Knoflookteen
200 g
Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette
50 g
Besengek-currypasta
(Contains Gluten, Milk, Celery)
150 milliliters
Kokosmelk
2.5 g
Verse koriander
(May be present Celery)
20 g
Gezouten pinda's
(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)
100 g
Verse udonnoedels
(Contains Gluten)
250 milliliters
Groentebouillon
1 tablespoon
Zonnebloemolie
to taste
Peper en zout
• Bereid de bouillon. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Pers de knoflook of snijd fijn.
• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut
• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.
• Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.