Indonesische curry-noedelsoep
Indonesische curry-noedelsoep

Indonesische curry-noedelsoep

Met koriander en pinda's

Door een goede currypasta te gebruiken heb je in een mum van tijd een heerlijke Indonesische currysoep op tafel staan. Je voegt als laatst verse koriander en pinda's toe, die samen zorgen voor een lekkere bite.

Allergens:
Gluten
Milk
Celery
Peanuts

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

Serving amount

½ unit

Rode peper

½ unit

Knoflookteen

200 g

Groentemix van kastanjechampignons, prei, broccoli en courgette

50 g

Besengek-currypasta

(Contains Gluten, Milk, Celery)

150 milliliters

Kokosmelk

2.5 g

Verse koriander

(May be present Celery)

20 g

Gezouten pinda's

(Contains Peanuts May be present Tree nuts, Sesame)

100 g

Verse udonnoedels

(Contains Gluten)

Not included in your delivery

250 milliliters

Groentebouillon

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)3146 kJ
Calories752 kcal
Fat54 g
Saturated Fat24.3 g
Carbohydrate51 g
Sugar12.6 g
Dietary Fiber7 g
Protein16 g
Salt5.3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Cutting Board
Peeler
Pan
Bowl

Cooking Steps

Voorbereiden
1

• Bereid de bouillon. • Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd de rode peper fijn. • Pers de knoflook of snijd fijn.

Roerbakken
2

• Verhit de zonnebloemolie in een soeppan op hoog vuur. • Fruit de rode peper en de knoflook 1 minuut. • Voeg de groentemix toe en roerbak 3 minuten. • Roer de currypasta door de groenten en roerbak nog 1 minuut

Soep afmaken
3

• Voeg de kokosmelk en de bouillon toe aan de soeppan en laat op middelmatig vuur 5 – 7 minuten zachtjes koken. • Snijd ondertussen de koriander fijn en hak de pinda's grof. • Voeg in de laatste 3 minuten de udonnoedels toe aan de soep.

Serveren
4

• Serveer de soep in kommen. Garneer met de koriander en de pinda's.