Knapperige kipburgers op brioche
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Knapperige kipburgers op brioche

Knapperige kipburgers op brioche

2 porties | met avocadodip, tomaat en sla

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart en geportioneerde ingrediënten.

Deze kipburgers maak je zelf knapperig door ze een paneerlaagje te geven. Je belegt de briochebroodjes met avocadodip, tomaat en sla!

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Soja
Tarwe
Gerst

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd20 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Briochebroodje

(Bevat Melk (inclusief lactose), Soja, Tarwe)

1 stuk(s)

Tomaat

80 gram

Avocadodip

40 gram

Veldsla

2 stuk(s)

Oranjehoen krokante kipschnitzel

(Bevat Tarwe, Gerst)

Zelf toevoegen

1 el

[Plantaardige] roomboter

1 el

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)2448 kJ
Energie (kcal)585 kcal
Vetten28.2 g
waarvan verzadigd7.3 g
Koolhydraten58.4 g
waarvan suikers8.1 g
Vezels5.3 g
Eiwitten23.8 g
Zout1.7 g

Benodigdheden

Large Frying Pan

Instructies

1
  • Snijd het briochebrood open.
  • Snijd de tomaat in plakken.
2
  • Verhit de roomboter in een grote koekenpan op middelhoog vuur.
  • Toast het brood 1 - 2 minuten per kant, of tot goudbruin. Haal uit de pan en bewaar apart.
3
  • Verhit de zonnebloemolie in dezelfde koekenpan op middelhoog vuur.
  • Bak de kipburgers in 8 - 10 minuten gaar. Keer regelmatig.
4
  • Besmeer de het brood met de avocadodip.
  • Beleg de onderste helft van de broodjes met de sla en tomaat.
  • Leg de kipburger erop en eindig met het de bovenkant van het broodje.