Verse Indiase dahlsoep met mozzarella-knoflookbrood
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Verse Indiase dahlsoep met mozzarella-knoflookbrood

om te delen | met huisgemaakte peterselie-knoflookboter

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Labels:
Recept
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Rogge
Tarwe
Mosterd

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

75 gram

Geraspte Goudse kaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

10 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

125 gram

Roomboter

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Knoflookteen

2 stuk(s)

Witte demi-baguette

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Noten, Sesamzaad)

1000 ml

Verse Indiase dahlsoep

(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Gluten, Sulfiet, Soja, Eieren, Selderij, Noten, Vis, Pinda's, Lupine)

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)6019 kJ
Energie (kcal)1439 kcal
Vetten92.9 g
waarvan verzadigd63.9 g
Koolhydraten107.1 g
waarvan suikers11.6 g
Vezels17.8 g
Eiwitten43.6 g
Zout6.3 g

Benodigdheden

Kom

Instructies

1
  • Preheat the oven to 200°C.
  • Take the butter out of the fridge and allow it to reach room temperature.
  • Press or mince the garlic and finely chop the parsley.
  • Roughly chop the mozzarella. 
2
  • Transfer the softened butter to a bowl. 
  • Mix the butter with the garlic and two-thirds of the parsley. 
  • Season with salt and pepper. 
3
  • Partially slice the demi-baguettes on a diagonal, ensuring the base remains intact. 
  • Spread the garlic butter on the inside of the bread and add some of both cheeses, then scatter the rest of the cheese over the top. 
  • Pop the baguettes in the oven for 10 minutes, or until the cheese is golden-brown. 
4
  • Transfer the garlic bread to a serving dish. 
  • Scatter the rest of the parsley over the bread to finish.