Maaltijdsalade met geitenkaas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Maaltijdsalade met geitenkaas

Maaltijdsalade met geitenkaas

2 porties | met gegrilde courgette en paprika

Zoet, zout, romig en crunchy: dit recept heeft het allemaal! Maak zelf croutons voor in deze maaltijdsalade met geitenkaas, honing-mosterddressing en walnootstukjes.

Labels:
Recept
Allergenen :
Walnoten
Gerst
Haver
Rogge
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Sulfiet
Mosterd
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd15 minuten
oventijd15 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

90 gram

Rucola en veldsla

40 gram

Walnootstukjes

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1 stuk(s)

Sjalot

1 stuk(s)

Volkoren ciabatta

(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)

1 stuk(s)

Courgette

1 stuk(s)

Paprika

80 gram

Honing-mosterddressing

(Bevat Sulfiet, Mosterd Kan bevatten Gluten, Melk (inclusief lactose), Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Eieren)

200 gram

Verse geitenkaas

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

2 el

Olijfolie

1 naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3372 kJ
Energie (kcal)806 kcal
Vetten59.6 g
waarvan verzadigd25.9 g
Koolhydraten31 g
waarvan suikers12.3 g
Vezels9.6 g
Eiwitten29.7 g
Zout2.5 g

Benodigdheden

Grillpan of koekenpan
Saladekom

Instructies

1
  • Snijd de sjalot in dunne halve ringen. 
  • Snijd de courgette in de lengte doormidden. Snijd vervolgens in dunne lange plakken.
  • Snijd de paprika in reepjes. 
2
  • Verhit 1 el olijfolie in een koekenpan of grillpan op hoog vuur en bak of grill de courgette en paprika 2 minuten per kant. 
  • Haal uit de pan en herhaal bovenstaande stap tot alle courgette en paprika is gebakken.
3
  • Snijd het broodje in blokjes van 3 cm. 
  • Verhit 1 el olijfolie in de koekenpan of grillpan.
  • Voeg de broodblokjes toe en bak in 6 - 8 minuten knapperig.
  • Breng op smaak met peper en zout. 
4
  • Voeg de slamix en sjalot toe aan een saladekom. 
  • Voeg de dressing toe en meng goed. Breng op smaak met peper en zout. 
  • Voeg de courgette en paprika toe. 
  • Garneer met de walnootstukjes, croutons en geitenkaas.