Mascarpone-chili dip
Mascarpone-chili dip

Mascarpone-chili dip

150 g

€ 13.27 / kg

INGREDIËNTEN: Roomkaas (karneMELK, room (MELK), zout, melkzuurcultuur), 26% chilisaus (water, suiker, sambal (rode peper, zout), gemodificeerd maïszetmeel, raapzaadolie, zout, paprika, knoflook, peper, voedingszuur (citroenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel, xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat)), 14% mascarpone (MELK) (gepasteuriseerde room (MELK), zuurteregelaar (citroenzuur)), azijn, knoflookpoeder, korianderblad, conserveermiddel (kaliumsorbaat).

ALLERGENEN: Melk (inclusief lactose).

BEWAREN EN GEBRUIK: Gekoeld bewaren (max. 7⁰C).

HERKOMST: Geproduceerd in Nederland.

HelloFresh Antwoordnummer 39162 1090 WC Amsterdam Nederland

HelloFresh doet er alles aan om te zorgen dat de productinformatie zo nauwkeurig mogelijk is. De recepten van producten worden regelmatig herzien en verbeterd, wat inhoudt dat voedingswaarden, informatie over allergenen (inclusief ‘kan sporen bevatten van’-verklaringen), ingrediënten en andere product details kunnen worden gewijzigd. Controleer bij ontvangst altijd de productetiketten voordat je het product consumeert. Vertrouw niet uitsluitend op de hier verstrekte informatie. Voor specifiek advies over een product kan je contact opnemen met onze klantenservice. Voor producten die niet het HelloFresh-merk hebben, is het ook mogelijk om rechtstreeks contact op te nemen met de fabrikant.

Allergens:
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time
Cooking Time
DifficultyEasy

Ingredients

/ Serving 1 people

150 g

Mascarpone-chili dip

(Contains Milk)

Nutrition Values

Energy (kJ)1398 kJ
Calories338 kcal
Fat24 g
Saturated Fat15 g
Carbohydrate22 g
Sugar20 g
Dietary Fiber1 g
Protein8 g
Salt1.5 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

.