Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta
Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

2 porties | met rucola, veldsla en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.

Allergens:
Gluten
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time5 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4 unit

Bruine tortilla

(Contains Gluten)

80 g

Avocadodip

1 unit

Mini-komkommer

50 g

Feta

(Contains Milk)

200 g

Kipfiletreepjes met grillkruiden

40 g

Rucola en veldsla

½ sachet(s)

BBQ rub

Not included in your delivery

to taste

Extra vierge olijfolie

1 tablespoon

Zonnebloemolie

to taste

Peper en zout

Nutrition Values

Energy (kJ)2213 kJ
Calories529 kcal
Fat23 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate42 g
Sugar3 g
Dietary Fiber6 g
Protein36 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes. Verkruimel de feta.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en 1/2 zakje BBQ rub toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.