Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta
Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

2 porties | met rucola, veldsla en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.

Tags:
Recipe
Allergens:
Wheat
Milk

The quantities provided above are averages only.

Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens

Total Time5 minutes
Cooking Time5 minutes
DifficultyMedium

Ingredients

/ Serving 2 people

4.02 piece

Wholewheat tortilla

(Contains Wheat)

80 g

Avocado dip

1 piece

[Persian] cucumber

50 g

Feta

(Contains Milk)

200 g

Chicken breast strips with BBQ spices

40 g

Arugula & lamb's lettuce

Not included in your delivery

to taste

Extra virgin olive oil

1 teaspoon

Sunflower oil

to taste

Salt and pepper

Nutrition Values

Calories529 kcal
Energy (kJ)2213 kJ
Fat23 g
Saturated Fat5 g
Carbohydrate42 g
Sugar3 g
Dietary Fiber6.8 g
Protein36 g
Salt3 g
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Utensils

Tall-Sided Pan
Aluminum Foil

Cooking Steps

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes. Verkruimel de feta.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en 1/2 zakje BBQ rub toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.