Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.
Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
4 unit
Bruine tortilla
(Contains Gluten)
80 g
Avocadodip
1 unit
(Mini-)Komkommer
50 g
Feta
(Contains Milk)
200 g
Kipfiletreepjes met grillkruiden
40 g
Rucola en veldsla
½ sachet(s)
BBQ rub
to taste
Extra vierge olijfolie
1 tablespoon
Zonnebloemolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes. Verkruimel de feta.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en 1/2 zakje BBQ rub toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.
Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.