Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

Wrap met kipfiletreepjes, avocadodip en feta

2 porties | met rucola en komkommer

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen.

Je hebt niet veel ingrediënten nodig voor deze wrap! Toch heeft het veel smaak door de gemarineerde kipfiletreepjes, avocadodip en de hartige feta.

Labels:
Recept
Allergenen :
Tarwe
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd5 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

4 stuk(s)

Bruine tortilla

(Bevat Tarwe)

80 gram

Avocadodip

1 stuk(s)

[Mini-]komkommer

50 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

40 gram

Rucola en veldsla

1 zakje(s)

BBQ-rub

100 gram

Kippendijreepjes

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

1 tl

Zonnebloemolie

naar smaak

Extra vierge olijfolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)502 kcal
Energie (kJ)2102 kJ
Vetten27.7 g
waarvan verzadigd8.5 g
Koolhydraten36.7 g
waarvan suikers3.9 g
Vezels10.5 g
Eiwitten22.5 g
Zout2 g

Benodigdheden

Koekenpan
Aluminiumfolie

Instructies

1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Halveer de komkommer in de lengte en snijd vervolgens in staafjes. Verkruimel de feta.

2

Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de kipfiletreepjes en BBQ rub toe en bak 4 - 6 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verpak ondertussen de wraps in aluminiumfolie en verwarm ze 3 - 4 minuten in de oven.

4

Besmeer de wraps met de avocadodip. Beleg met de kipfiletreepjes, feta en komkommer. Verdeel de slamix erover en besprenkel met extra vierge olijfolie.