Met deze box haal je een complete Mediterraans geïnspireerde barbecue in huis! Met kipspiesen met tzatziki, zalm met feta en 2 bijgerechten.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
200 gram
Kipfilethaasjes met Mediterrane kruiden
150 gram
Yoghurt Griekse stijl
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
[Mini-]komkommer
1 stuk(s)
Knoflookteen
3 stuk(s)
Citroen
1 stuk(s)
Ui
1 stuk(s)
Paprika
20 gram
Verse bladpeterselie
(Kan bevatten Selderij)
4 stuk(s)
Spies
2 stuk(s)
Zalmfilet
(Bevat Vis)
1 stuk(s)
Courgette
125 gram
Rode cherrytomaten
150 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
2 stuk(s)
Maiskolf
75 gram
Aioli
(Bevat Eieren, Mosterd Kan bevatten Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)
3 tl
Gerookt paprikapoeder
400 gram
Aardappelen
100 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
5 gram
Verse bieslook
6 el
Olijfolie
naar smaak
Peper en zout
½ el
Honing [of plantaardig alternatief]
Je begint dit recept met het bereiden van de tzatziki. Terwijl deze in de koelkast op temperatuur komt, rijg je de kip, paprika en ui aan spiesen. Gril de spiesen 10 minuten op de barbecue en serveer met de tzatziki!
In dit recept wikkel je de zalm, citroen en kerstomaatjes in bakpapier. Besprenkel vervolgens met de kruidenolie en rooster de zalm 15 minuten op de barbecue. Garneer met de feta en serveer!
Smeer de kruidenolie op de maiskolven en gril ze 20 minuten op de barbecue. Maak ondertussen de opgeklopte feta. Garneer de maiskolven met de feta en verse peterselie en geniet!
Bak de aardappelen 50 minuten op de barbecue. Maak ondertussen de bieslookroomkaas. Geniet van de gepofte aardappelen wanneer ze nog warm zijn!