Mexicaans geïnspireerde barbecuebox
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicaans geïnspireerde barbecuebox

Mexicaans geïnspireerde barbecuebox

4 porties | met hamburger, garnalen en 2 bijgerechten

Deze zomer haal je in één keer alles in huis voor een Mexicaans geïnspireerde barbecue! Met deze box zet je hamburgers, chimichurri garnalen, geroosterde mais met fetadip en pofaardappelen met zure room op tafel.

Allergenen :
Sesamzaad
Soja
Tarwe
Melk (inclusief lactose)
Mosterd
Eieren
Schaaldieren

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

2 stuk(s)

Hamburgerbol met sesam

(Bevat Sesamzaad, Soja, Tarwe, Melk (inclusief lactose) Kan bevatten Noten, Gluten)

2 stuk(s)

Meatier-burger

(Bevat Mosterd Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad)

30 gram

Gesneden jalapeño's

200 gram

Feta

(Bevat Melk (inclusief lactose))

1 stuk(s)

Ui

1 stuk(s)

Avocado

1 stuk(s)

Tomaat

1 stuk(s)

Limoen

50 gram

Sriracha-mayo

(Bevat Mosterd, Soja, Eieren)

390 gram

Grote garnalen

(Bevat Schaaldieren)

20 gram

Verse bladpeterselie, koriander en oregano

1 stuk(s)

Knoflookteen

1 zakje(s)

Italiaanse kruiden

4 stuk(s)

Spies

2 stuk(s)

Maiskolf

75 gram

Aioli

(Bevat Eieren, Mosterd Kan bevatten Weekdieren, Melk (inclusief lactose), Selderij, Soja, Gluten, Sesamzaad, Vis, Schaaldieren)

10 gram

Verse bladpeterselie

(Kan bevatten Selderij)

3 tl

Gerookt paprikapoeder

400 gram

Aardappelen

100 gram

Biologische crème fraîche

(Bevat Melk (inclusief lactose))

5 gram

Verse bieslook

Zelf toevoegen

naar smaak

Peper en zout

3 el

Extra vierge olijfolie

3 el

Olijfolie

2 tl

Rodewijnazijn

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)8964 kJ
Energie (kcal)2143 kcal
Vetten151.1 g
waarvan verzadigd46.3 g
Koolhydraten103.1 g
waarvan suikers24 g
Vezels19.7 g
Eiwitten85.2 g
Zout7.7 g

Instructies

1

Je begint dit recept met het bereiden van de zelfgemaakte guacamole. Gril de burgers en broodjes enkele minuten op de barbecue. Verdeel de guacamole over de broodjes, leg de burgers erop en beleg met de feta en andere toppings. Geniet van je Mexicaans geïnspireerde hamburgers!

2

De garnalen in dit recept zijn gemarineerd in kruiden en olijfolie. Rijg de garnalen aan de spiesen en gril ze 10 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de huisgemaakte chimichurri met verse kruiden. Sprenkel de chimichurri over de garnalen en serveer!

3

Je begint dit recept met het bestrijken van de maiskolven met een kruidenolie. Gril de mais kolven 20 minuten op de barbecue. Bereid ondertussen de fetadip. Garneer de maiskolven met de fetadip en verse peterselie en serveer terwijl ze nog warm zijn!

4

In dit recept wikkel je de aardappelen in aluminiumfolie en bak je ze 50 minuten op de barbecue. Maak ondertussen de topping klaar. Eet smakelijk!