Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

Naanpizza met yazzara, gehakt en spinazie

met een frisse salade van radicchio, ijsbergsla en tomaat

Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.

Labels:
Familie
Allergenen :
Melk (inclusief lactose)
Tarwe
Gluten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd20 minuten
oventijd
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Naanbrood

(Bevat Melk (inclusief lactose), Tarwe, Gluten)

½ stuk(s)

Ui

½ stuk(s)

Knoflookteen

100 gram

Rundergehakt met köftekruiden

50 gram

Spinazie

(Kan bevatten Selderij)

½ stuk(s)

Vleestomaat

40 gram

Yazzara

(Bevat Melk (inclusief lactose))

50 gram

Radicchio & ijsbergsla

Zelf toevoegen

½ el

Olijfolie

1 tl

Witte balsamicoazijn

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)3610 kJ
Energie (kcal)863 kcal
Vetten42 g
waarvan verzadigd11 g
Koolhydraten76 g
waarvan suikers13 g
Vezels9 g
Eiwitten41 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Saladekom

Instructies

Voorbereiden
1

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.

Rundergehakt bakken
2

Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.

Salade maken
3

Snijd de vleestomaat in parten. Maak in een saladekom een dressing van de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de tomaat, de radicchio en ijsbergsla door de dressing in de saladekom.

Serveren
4

Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie op de naanpizza. Serveer de naanpizza met de salade.