Yazzara is een frisse Oosterse groentedip gemaakt van pompoen, wortel, room en gember. Het geeft jouw naanpizza kleur, geur en pit.
The quantities provided above are averages only.
Always refer to the product label for the most accurate information about ingredients and allergens
1 unit
Naanbrood
(Contains Milk, Wheat, Gluten)
½ unit
Ui
½ unit
Knoflookteen
100 g
Rundergehakt met köftekruiden
50 g
Spinazie
(May be present Celery)
½ unit
Vleestomaat
40 g
Yazzara
(Contains Milk)
50 g
Radicchio & ijsbergsla
½ tablespoon
Olijfolie
1 teaspoon
Witte balsamicoazijn
½ tablespoon
Extra vierge olijfolie
to taste
Peper en zout
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak het naanbrood 4 - 6 minuten in een warme oven. Snipper de ui. Pers de knoflook of snijd fijn.
Verhit 1/2 el olijfolie per persoon in een koekenpan op middelmatig vuur en bak de knoflook en ui 2 - 3 minuten. Voeg het rundergehakt toe en bak 3 minuten mee. Voeg de spinazie toe en bak nog 2 minuten. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de vleestomaat in parten. Maak in een saladekom een dressing van de witte balsamicoazijn, de extra vierge olijfolie, peper en zout. Meng de tomaat, de radicchio en ijsbergsla door de dressing in de saladekom.
Smeer de afgebakken naan in met yazzara. Schep het gehakt met de spinazie op de naanpizza. Serveer de naanpizza met de salade.