No fishburger panzanella salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

No fishburger panzanella salad

with basil cr

Labels:
Plantaardig
Allergenen :
Tarwe
Gluten
Soja
Rogge

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

Hoeveelheden

1 stuk(s)

Plantaardige visburger

(Bevat Tarwe, Gluten, Soja)

1 stuk(s)

Witte ciabatta

(Bevat Rogge, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten, Sesamzaad, Soja)

40 gram

Rucola en veldsla

125 gram

Rode cherrytomaten

½ zakje(s)

Italiaanse kruiden

1 stuk(s)

Knoflookteen

10 ml

Basilicumcrème

1 stuk(s)

Tomaat

½ stuk(s)

Ui

Zelf toevoegen

½ el

[Plantaardige] roomboter

2 el

[Plantaardige] mayonaise

1 el

Rodewijnazijn

½ el

Olijfolie

½ el

Extra vierge olijfolie

naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)4122 kJ
Energie (kcal)985 kcal
Vetten68.8 g
waarvan verzadigd11.6 g
Koolhydraten71 g
waarvan suikers14.4 g
Vezels9.6 g
Eiwitten19.2 g
Zout3 g

Benodigdheden

Koekenpan
Large Frying Pan
Grote kom
Kleine kom

Instructies

1
  • Melt a knob of butter in a frying pan over medium-high heat and fry the burger for 3 minutes per side.
  • Meanwhile, crush or mince the garlic.
  • Dice the bread into 2cm cubes.
2
  • Heat a drizzle of olive oil in a large frying pan over medium-high heat. Fry the bread with the garlic for 3 - 5 minutes, so as to make croutons. Season to taste with salt and pepper, then remove from the pan and set aside.
  • Dice the tomatoes and halve the cherry tomatoes. 
  • Finely chop the onion.
3
  • In a large bowl, combine the onion with the tomatoes, the cherry tomatoes, the Italian seasoning, the red wine vinegar and the extra virgin olive oil. Season to taste with salt and pepper.
  • In a small bowl, combine the basil crème with the mayonnaise (see Tip).

Tip: this recipe is high in calories. If you're watching your calorie intake, substitute the mayonnaise with yogurt.

4
  • Serve the lettuce on deep plates.
  • Top with the croutons, the tomato salad and the burger.
  • Drizzle with the basil mayonnaise to finish.