Paksoi, met zijn knapperige stelen en zachte bladeren, is een veelzijdige en voedzame groente. Oorspronkelijk afkomstig uit China, wordt het vaak gebruikt in de Aziatische keuken vanwege zijn milde, sappige smaak.
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
50 gram
Brede rijstnoedels
80 gram
Vegetarische kipstukjes
(Bevat Eieren, Soja, Tarwe)
½ stuk(s)
Ui
10 gram
Mix van verse gember, knoflook en rode peper
½ stuk(s)
Paksoi
70 gram
Mais in blik
10 ml
Sojasaus
(Bevat Soja, Tarwe)
½ zakje(s)
Zoete Aziatische saus
(Bevat Soja, Tarwe)
15 gram
Gefrituurde uitjes
(Bevat Tarwe Kan bevatten Sesamzaad, Gluten, Pinda's, Noten)
½ stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1 el
Zonnebloemolie
1 el
[Zoutarme] ketjap manis
½ tl
Honing [of plantaardig alternatief]
1 el
Water
naar smaak
Peper en zout
Gezondheidstip: Als je je zoutinname wilt beperken, gebruik dan hier slechts de helft van de sojasaus. Je kunt later bij het serveren meer toevoegen naar smaak.