Overnight oats op 3 manieren
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Overnight oats op 3 manieren

Overnight oats op 3 manieren

3 x ontbijten voor 2 personen | appel en walnoot | mango en pistache | appel en bosbessenjam

Met dit recept kun je drie keer ontbijten met twee personen. Inhoud van de box:

Overnight oats met appel en walnoot (2 porties) Overnight oats met mango en pistache (2 porties) Overnight oats met appel en bosbessenjam (2 porties)

Labels:
Recept
Allergenen :
Haver
Melk (inclusief lactose)
Walnoten
Pistachenoten

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

400 gram

Havermout

(Bevat Haver Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

1000 ml

Biologische halfvolle melk

(Bevat Melk (inclusief lactose))

150 gram

Bio yoghurt Griekse stijl

(Bevat Melk (inclusief lactose))

100 gram

Chiazaad

(Kan bevatten Noten, Sesamzaad, Pinda's)

120 gram

Cranberry-walnootmix

(Bevat Walnoten Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

2 stuk(s)

Appel

1 stuk(s)

Mango

40 gram

Pistachenoten

(Bevat Pistachenoten Kan bevatten Sesamzaad, Pinda's, Noten)

40 gram

Pompoenpitten

(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)

30 gram

Bosbessenjam

(Kan bevatten Pinda's, Noten)

125 gram

Blauwe bessen

Zelf toevoegen

naar smaak

Honing [of plantaardig alternatief]

½ tl

Zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)9120 kJ
Energie (kcal)2180 kcal
Vetten83.4 g
waarvan verzadigd18.2 g
Koolhydraten259 g
waarvan suikers99.3 g
Vezels47.4 g
Eiwitten71.7 g
Zout2 g

Benodigdheden

Kom
Vershoudfolie

Instructies

1
  • Meng in een kom de havermout met de melk, yoghurt, chiazaadjes en een snufje zout.
  • Dek de kom af met vershoudfolie, zet in de koelkast en laat minimaal 6 uur of een nacht weken.
2
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen.
  • Snijd 1 appel in blokjes.
  • Meng 2/3 van de appel, de cranberry-walnootmix en honing naar smaak door de oats. 
  • Garneer met de overige appel. 
3
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen. 
  • Schil de mango en snijd in blokjes. 
  • Meng de helft van de mango door de havermout. 
  • Garneer met de overige mango en de pistachenoten. Besprenkel met honing naar smaak. 
4
  • Plet de helft van de blauwe bessen over kleine kommen. 
  • Verdeel 1/3 overnight oats over twee kommen. 
    Snijd 1 appel blokjes. 
  • Meng de bosbessenjam en de helft van de appel door de oats en vul aan met de overige bosbessen en appel. 
  • Garneer met de pompoenpitten.