Pasta-bowl met coppa di Parma en mozzarella
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pasta-bowl met coppa di Parma en mozzarella

Pasta-bowl met coppa di Parma en mozzarella

2 porties | met rode cherrytomaten en groene pesto

Supersimpele, lekkere recepten voor elk moment van de dag, inclusief receptkaart met 4 stappen en geportioneerde ingrediënten voor 2 personen. Deze bowl met smakelijke Coppa di Parma en mozzarella maak je met verse pasta. Zo zet je binnen een paar minuten een volwaardige lunch op tafel!

Labels:
Recept
Allergenen :
Mosterd
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd10 minuten
oventijd5 minuten
NiveauGemiddeld

Ingredienten

/ Voor 2 personen

250 gram

Verse penne

125 gram

Rode cherrytomaten

50 gram

Pesto genovese

40 gram

Rucola en veldsla

50 gram

Mayonaise

(Bevat Mosterd, Eieren)

50 gram

Coppa di Parma

1 bol(len)

Mozzarella

(Bevat Melk (inclusief lactose))

Zelf toevoegen

1 naar smaak

Peper en zout

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kcal)927 kcal
Energie (kJ)3877 kJ
Vetten55 g
waarvan verzadigd15 g
Koolhydraten72 g
waarvan suikers5 g
Vezels3.9 g
Eiwitten34 g
Zout2 g

Benodigdheden

Pan met deksel
Saladekom

Instructies

1

De kookinstructies vind je op de meegeleverde receptkaart.

2

Halveer de cherrytomaten en scheur de mozzarella en Coppa di Parma in grove stukken.

3

Meng in een saladekom de mayonaise met de groene pesto. Voeg de slamix, cherrytomaten en de gekookte pasta toe. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.

4

Verdeel de salade over de borden en garneer met de Coppa di Parma en mozzarella.