Maak plaats voor de ster van het seizoen: met de nieuwe Pompoenbox maak je deze herfst in een handomdraai een pompoensoep, tagliatelle in romige pompoensaus én appel-perentaart. Hartverwarmend lekker en een overvloed aan oranje op tafel!
Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen
2 stuk(s)
Ui
2 stuk(s)
Knoflookteen
20 gram
Verse tijm
600 gram
Pompoenblokjes
100 gram
Biologische crème fraîche
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Flespompoen
1 stuk(s)
Rode peper
1
Tomatenpuree
1 zakje(s)
Siciliaanse kruidenmix
1 stuk(s)
Sjalot
100 gram
Rucola
10 gram
Pompoenpitten
(Kan bevatten Pinda's, Noten, Sesamzaad)
80 gram
Serranoham
20 gram
Verse salie
(Kan bevatten Selderij)
500 gram
Verse tagliatelle
(Bevat Eieren, Tarwe)
100 gram
Feta
(Bevat Melk (inclusief lactose))
2 stuk(s)
Appel
1 stuk(s)
Peer
1 tl
Gemalen kaneel
1 roll(s)
Bladerdeeg
(Bevat Tarwe Kan bevatten Melk (inclusief lactose))
200 ml
Slagroom
(Bevat Melk (inclusief lactose))
1 stuk(s)
Volkoren ciabatta
(Bevat Gerst, Haver, Rogge, Sesamzaad, Soja, Tarwe Kan bevatten Eieren, Gluten, Melk (inclusief lactose), Mosterd, Noten)
120 gram
Zongedroogde tomaten
1 stuk(s)
Zoutarm groentebouillonblokje
1200 ml
Kokend water
6.5 el
Olijfolie
3 el
Witte balsamicoazijn
2 tl
Zwarte balsamicoazijn
2 el
Extra vierge olijfolie
2 tl
Honing [of plantaardig alternatief]
2 el
[Plantaardige] roomboter
4 el
Bruine basterdsuiker
250 ml
Water voor saus
1 naar smaak
Peper en zout
Tip: Voor de soep gebruik je de helft van de knoflook en ui. De andere helft gebruik je voor het hoofdgerecht!
Tip: De galette is ook gemakkelijk van tevoren te maken!