Red Velvet Cupcakes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Red Velvet Cupcakes

Red Velvet Cupcakes

with mascarpone frosting | sharing

Niets gezelliger dan samen bakken! Een cake, taart of koekjes - je bakt het heel eenvoudig met onze bakbox. Met elke week een ander makkelijk te volgen recept, een bakmix en verse ingrediënten bak je in een handomdraai iets lekkers om samen van te genieten. 


Labels:
Recept
Allergenen :
Soja
Tarwe
Eieren
Melk (inclusief lactose)

Raadpleeg altijd het productetiket voor de meest accurate informatie over ingrediënten en allergenen

Bereidingstijd30 minuten
oventijd10 minuten
NiveauMakkelijk

Ingredienten

/ Voor 2 personen

1 pak(ken)

Red velvet cakemix

(Bevat Soja, Tarwe Kan bevatten Lupine, Melk (inclusief lactose), Noten, Pinda's, Sesamzaad, Eieren, Gluten)

2 stuk(s)

Ei

(Bevat Eieren)

200 gram

Mascarpone

(Bevat Melk (inclusief lactose))

200 gram

Poedersuiker

(Kan bevatten Melk (inclusief lactose), Eieren, Soja, Gluten, Noten)

Zelf toevoegen

150 ml

Water

80 ml

Zonnebloemolie

sideBannerName

Voedingswaarden

Energie (kJ)9247 kJ
Energie (kcal)2210 kcal
Vetten90 g
waarvan verzadigd37.4 g
Koolhydraten311.5 g
waarvan suikers213.5 g
Vezels4.5 g
Eiwitten23.2 g
Zout3.9 g

Benodigdheden

Mengkom
Muffinvorm
Baking Paper
Handmixer

Instructies

1
  • Preheat the oven to 180°C.
  • Line a muffin tin with baking paper by cutting squares large enough to fit in each muffin tin cup (see Tip).
  • Add the red velvet cake mix, eggs, sunflower oil and water to a large mixing bowl. 
  • Mix well until it becomes a smooth batter.

Tip: if you have paper cupcake or muffin liners, use these instead.

2
  • Divide the batter over the muffin tin, filling each cup until it almost reaches the top.
  • Bake in the oven for 15 - 20 minutes, until cooked through.
  • Meanwhile, add the mascarpone and powdered sugar to a mixing bowl. 
  • Mix with a handheld mixer until you have firm peaks. 
3
  • Remove the cupcakes from the oven and allow to cool down completely, for about 30 minutes. 
  • Once the cupcakes have cooled, remove them from the tin. 
  • Spread the mascarpone frosting on top. 
  • Serve the cupcakes.